Werkwijze A&K Waterstraaltechniek

A&K Techniek is een betrouwbare partner in de metaal-, design- en techniekbranche. De klant bepaalt. Wij denken gevraagd en ongevraagd met u mee om tot het beste resultaat te komen. A&K Waterstraaltechniek beschikt over meerdere machines zodat we 24/7 onze diensten aan kunnen bieden. Individueel maatwerk en grote productenreeksen behoren beide tot de mogelijkheden.

Klanten kunnen zelf een werktekening of ontwerp aanleveren maar dit is uiteraard niet noodzakelijk. A&K Waterstraaltechniek denkt en puzzelt graag mee en kan iedere gedachtegang omzetten naar een CAD-tekening. Wanneer u zelf het materiaal al in huis heeft, maken wij daar dankbaar gebruik van. Mochten we twijfelen over het door u geleverde materiaal, dan snijden we een testproduct gratis voor u uit. Uiteraard hebben wij zelf ook veel materiaalsoorten op voorraad en kunnen wij dus voor het juiste materiaal zorgen.

U bent uiteraard altijd welkom om binnen te lopen voor een kop koffie of om uw wensen en producten te bespreken. A&K Techniek laat de gesneden producten bij u bezorgen via Pacs/Stipt en Go. Bij spoed is het ook mogelijk dat één van onze medewerkers het gesneden product persoonlijk levert. De klant bepaalt.

Nieuwsgierig geworden?